torstai 12. tammikuuta 2017

KYLPYHUONEEN SISUSTUS
Kylppärin pyyhkeet ovat yleensä kokovalkoisia, erilaisista materiaaleista olevia. Suihkuverho on myös valkoinen. Ostan myös aina valkoista wc-paperia harmaan tai keltaisen sijasta, koska sekin on osa sisustusta ollessaan näkyvillä. Kylpyhuoneessa on sievä, tummanruskea kori, jossa pidän muutamaa rullaa esillä pesukoneen päällä. Pieni pino puhtaita pyyhkeitä on myös kivan näköinen korin vieressä, sisustuselementti ja hyvää säilytystilaa yhtä aikaa.

Tästä asunnosta löytyy myös saunaihmisen unelma, eli oma sauna. Sauna on hyvin perinteinen sähkösauna, ja siellä ei ole lämpömittarin lisäksi muita sisustusesineitä kuin saunakiulu ja -kauha. Halusin nimenomaan Rento Pisara -saunakiulun sen modernin valkoisen ilmeen sekä materiaalin takia. Muovinen kiulu ja kauha eivät kuumene yhtä paljon kuin esimerkiksi metalliset, ja perinteisen puun kaveriksi sopii mielestäni oikein hyvin modernimpi, valkoinen kiulu. Istuma-aluistoina meillä on pellavaiset laudeliinat, jotka sopivat varmasti saunaan kuin saunaan.


Unelmana olisi jonain päivänä päästä itse remontoimaan kylpyhuone kokonaan, saisi valita lattian, seinät, kalusteet ja suihkujärjestelmän. Ainakin tällä hetkellä valitsisin modernin tyylin, valkoiset seinät ja esimerkiksi tummanruskea suurilaattaisempi lattia. Ja suihkuverhon sijaan ehkä (lasi)seinä erottamaan suihkun muusta kylpyhuoneesta. Ja sauna olisikin kiinnostava suunnitella, Pinterestissä on päässyt tutustumaan kaikenlaisiin moderneihin ja perinteisempiin, puunvärisiin, tummiin ja vaaleisiin saunoihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti