sunnuntai 1. lokakuuta 2017

KUKKIA
Kukat ovat minusta erittäin ihania sisustuselementtejä. Ne ovat eläviä  ja muuttuvia, kauniita ja muistuttavat luonnosta sisälläkin. Itselläni on ollut vain pari pysyvää huonekasvia, enkä ole mestari hoitamaan niitä. Mutta leikkokukkia rakastan, ja ostan niitä aina välillä jos ne eivät ole liian kovissa hinnoissa. Leikkokukissa on se mahtava puoli, että niihin ei ehdi kyllästyä, ja niillä saa väliaikaisesti muutettua kodin ilmettä suurestikin. Vaikka itse pidän neutraaleista väreistä sisustuksen pääpiirteissä, niin ostan joskus hyvinkin kirkkaan värisiä leikkokukkia. 


Toinen kiva asia leikkokukkia koskien on maljakon valinta. Maljakotkin ovat kauniita sisustusesineitä, joilla voi muuttaa kodin tyyliä ja joita voi asetella eri tavoin eri tasoille - pöydälle, hyllyyn, tv:n viereen tai vaikka lattialle. Maljakoitakin on niin montaa erilaista vaihtoehtoa. Itseltäni löytyy esimerkiksi aiemmin oliiveja sisältänyt lasipurkki, Ikean edullinen maljakko, ja Be&Livin design-maljakko. Erilaiset pullot ovat myös oivia maljakoita esimerkiksi yhdelle pidemmälle kukalle. 
Olen alkanut arvostaa kukkalahjojakin enemmän kuin nuorempana, ja harmi kukkien kannalta että ylioppilasjuhlien aikaan asui vielä vanhempien luona, eikä päässyt nauttimaan kukista sisustuksessa samalla tavalla kuin nykyään. Pelkkiä kuviakin on nautinnollista katsoa, ja näistäkin huomaa selkeästi, miten suuri vaikutus kukilla on huoneiden ilmeeseen. Teen usein niin, että jos ostan isomman kimpun, jaan kukat eri maljakkoihin ja asettelen ne eri puolille asuntoa, niin jokaisessa huoneessa on jotain raikasta ja virkistävää. 

p.s. Niinkuin yhdestä kuvasta huomaa, olohuoneessa oli kuvien ottohetkellä taas uusi tauluprojekti kesken - tyhjiin kehyksiin on saatu jo täytettä, siitä myöhemmin lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti