tiistai 20. joulukuuta 2016

JOULUPAKETTEJA

Olen jo muutaman vuoden paketoinut joululahjat ruskeaan käärepaperiin, ja tänä vuonna koristelin paketit hyvin yksinkertaisella narulla. Pidän kovasti paperin vanhanaikaisesta sävystä ja simppelistä tyylistä. Paketeista tulee yhtenäisiä ja hillittyjä, ja kun paketoi ajoissa, lahjoja voi mukavasti pitää esillä kotona ennen kuin ne antaa saajilleen. Kun kotona on koristeena lahjapaketteja, joulufiilis on taattu. 


Minusta on kiva ajatus, että paketit eivät ole välttämättä kirjavia ja kimaltavia, ja ruskeaa paperia on lisäksi kätevä käyttää myös esimerkiksi synttäri- ja tuparilahjojen paketointiin ympäri vuoden. Käytän lisäksi sellofaania joidenkin lahjojen paketoimiseen, mutta tänä jouluna sitä ei tullut käytettyä. Säilytän myös itse saamistani lahjoista paperit, jos ne ovat hyvässä kunnossa ja niitä voi käyttää uudelleen. 


Hurja ajatus, että joulu 2016 on jo muutaman päivän päästä. Nyt vain toivotaan, että viikon mittaan sataa lunta valaisemaan tällä hetkellä hieman synkähköä maisemaa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti