torstai 15. joulukuuta 2016

OLOHUONE


Ajattelin tässä vaiheessa esitellä tarkemmin asunnon yleistä tyyliä huone kerrallaan. Jokaisessa huoneessa toistuu sama tyyli ja värimaailma, valkoisen ja tummanruskean yhdistelmä. Värit ovat yksinkertaisia, mutta tekstiilit tuovat pehmeyttä ja kodikkuutta sisustukseen. Tummanruskean ja valkoisen yhdistelmä on lämpimämpi kuin puhdas mustavalkoinen, mutta silti siitä syntyy tarpeeksi vahva kontrasti.Olohuone on suurin ja valoisin huone, ja sen yhdestä nurkasta löytyy ruokailutila, kun taas vastakkaisessa päädyssä on työpiste. Huoneessa on valkoinen sohva ja valkoinen nojatuoli, joiden päältä löytyy aina valkoisia sekä tummanruskeita tekstiilejä. Tummanruskea kontrastiväri toistuu myös ruokapöydässä, puujakkkarassa sekä matossa. Olen kyllä miettinyt, että ensi kesäksi olisi kiva löytää vaaleampi matto, jonka voisi sitten syksyn tullen vaihtaa taas tähän tummaan.
Tv-seinä onkin jo näkynyt aiemmissa kuvissa. Tv:n vierestä tasolta löytyy vaihteleva kokoelma esineitä, kirjoja, lamppuja ja kynttilöitä. Olen myös valinnut tummanruskeita kehyksiä seinille ja eri tasoille, ja ne tuovat sopivasti särmää kokonaisilmeeseen. Kehyksistä löytyy valokuvia ja tekstejä, ja niistä voisinkin kirjoittaa myöhemmin tarkemmin. 


En omista asuntoa, joten en ole valitettavasti saanut valita sienien tai lattian väriä. Näin ollen asunnossa on yksi tummanharmaa seinä, jonka kanssa on onneksi oppinut elämään, vaikkei se olisikaan oma valintani. Tummaa seinää vasten olohuoneessa on työpiste ja nojatuoli. Olohuoneessa on suuri ikkuna, ja ruokailutilassa toinen, joten huone on ihanan valoisa (silloin kun Suomessa ylipäätään on valoisaa - näistä kuvista useimmat ovat otettu syksymmällä). 


Siinä olohuoneen tyyli. Myöhemmin on luvassa ainakin makuuhuoneen ja eteisen esittelyt, ja kurkistamme myös kylpyhuoneeseen jossain postauksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti